Thursday, February 26, 2009

Di antara dua sembilan tangga derajat.Hai Saya Ahmad Hafizal Ahmad Fauzi

Saya sudah pergi Mahkamah pakai selipar dengan kena pinjam duit dari ibu RM 7. Miskin bukanlah kesusahan. Ingat ya adik-adik adik. Marilah kita ke PLKN.
Kami Sudah Bersedia. Kami boleh pergi PLKN bila-bila masa yang kami sukalaaaa!!!
Akhbar Kosmo hari ini memuatkan berita tentang 3 artis yang memohon rayuan kerana tidak dapat hadir PLKN. Salah seorang artis tersebut . Suki , Juara “one in million” sudah menangguhkan PLKN sejak tahun 2006. Saya mengira dengan jari. 2006, 2007, 2008, 2009 . waahhhh…sudah menjangkau 4 tahun. Benar benar ya, artis artis ni berada didalam keadaan kesusahan yang luar biasa. Ohh..mereka mencari rezeki..saya terlupa..memang benar dalam keadaan kesusahan luar biasa.

Teringat kenyataan Timbalan Ketua Polis Negara Datuk Seri Mohd Sedek Mohd Ali ketika di tanya wartawan mengenai usaha mengesan mereka yang tidak hadir PLKN “Kita ada pelbagai cara untuk mengesan mereka, dalam lubang cacingpun kita cari”. Kenyataan ini di buat pada sidang media selepas merasmikan Majlis Penutupan Program Diploma Sains Kepolisan sesi 2003/2004.

Entahlah..kemana sudah gertakan dan “Gempaqnya” dalam aspek penguatkuasaan.

Teringat pada Ahmad Hafizal Ahmad Fauzi dari Kampung Titi Serong, Jalan Kuala Perlis, merupakan pemuda pertama yang didapati bersalah kerana gagal menghadiri PLKN, pada 11 May 2005. Beliau didakwa dengan sengaja mengingkari notis bertarikh 9 Julai 2004 yang memintanya melaporkan diri di Kem Dusun Resort, Kuala Nerang, Kedah.

Ahmad Hafizal Ahmad Fauzi yang merupakan seorang daripada empat beradik kepada seorang ibu tunggal, telah berhenti persekolahan selepas tamat pelajaran tingkatan dua SMK Syed Alwi di Kayang. Ahmad Hafizal Ahmad Fauzi yang bekerja mengambil upah membuat bendang secara harian untuk menanggung ibu dan dua adiknya, memilih untuk menjalani hukuman penjara. Abangnya pula (21 tahun) dilaporkan berada di Melaka bagi mencari pekerjaan, dan dua orang adiknya berusia 16 dan 15 tahun. Ahmad Hafizal Ahmad Fauzi dilaporkan oleh akhbar The Star sebagai meminjam RM7 daripada ibunya untuk menghadiri kesnya di mahkamah.

Majistret Wan Norzanuar Wan Ahmad menjatuhkan hukuman penjara 14 hari atau RM600 ke atas Ahmad Harizal selepas dia gagal membayar denda berjumlah RM600. Ahmad Harizal yang kesempitan wang telah memilih untuk hukuman penjara 14 hari.

Adik ini yang hanya berselipar tercengang-cengang ketika berada di Mahkamah.

Sudahlah pakai selipar sahaja.

Nak terima hukuman samapi kena pinjam RM7 untuk datang kena hukuman.

Dalam rayuan yang dikemukakan di mahkamah ketika itu , beliau, yang tinggal di Kampung Titi Serong, Jalan Kuala Perlis telah memaklumkan mahkamah bahawa beliau gagal hadir ke PLKN ekoran kesempitan hidup yang memaksa beliau bekerja dibendang untuk membantu menyara keluarga. Namun hakim tidak melayan hujah tersebut sebaliknya terus menjatuhkan hukuman.

Namun hakim tidak melayan hujah tersebut sebaliknya terus menjatuhkan hukuman.

Oh penulis lupa...keterpaksaan bekerja untuk memabntu keluarga mencari sesuap nasi bukanlah kesusahan luar biasa. Artis-artis tidak tinggal di lubang-lubang cacing. Artis-artis ini tinggal di bulan bintang. Maklumlah mereka ini adalah ”BINTANG”. Siapa adik Hasrizal ini. Tiada siapa nak bela.

Oleh yang demikian adik-adik yang nak mengelakkan PLKN. Pastikan ada alasan yang berstatus bintang. Kalau setakat nak bantu keluarga yang susah. Itu Kesusahan biasa.

Alangkah baiknya sekira kita semua manusia di layan samarata. Mungkin benar artis-artis ini berada dalamkeadaan luar biasa. Namun apalah salahnya mereka ini di bawa kemuka pengadilan terdahulu?. Di bawa kekandang mahkamah dahulu.

Menurut Akta 628 Seksyen 18(1) Akta Khidmat Negara 2003.

Mereka yang tidak menghadiri program khas PLKN itu boleh dikenakan tindakan undang-undang mengikut Sekyen 18(1) Akta Latihan Khidmat Negara 2003 iaitu denda tidak melebihi RM 3,000 atau penjara enam bulan atau kedua-duanya sekali jika sabit kesalahan.

Kosmo 26 02 2009

KUALA LUMPUR – Tiga artis remaja yang sebelum ini pernah membuat rayuan untuk menangguhkan penyertaan mereka dalam Program Latihan Khidmat Negara (PLKN) kini memberi jaminan mereka akan mengikuti program tersebut apabila dipanggil.

Malah, ketiga-tiga artis berkenaan, Diana Danielle, 18, Aliff Satar, 19 dan Suki, 20, menyatakan kesediaan untuk mengikuti program itu pada Mac ini dengan menangguhkan semua aktiviti seni masing-masing.

Menurut ibu Diana, Norsiah Ramli, anaknya sudah cukup bersedia untuk menjalani program tersebut yang dijadualkan bermula Mac ini dengan memastikan semua kerja seninya hanya bermula pada Julai ini.

“Bagaimanapun, buat masa ini kami belum menerima sebarang surat pengesahan daripada Jabatan Latihan Khidmat Negara (JLKN),” katanya kepada Kosmo! semalam.

Diana Danielle sebelum ini tersenarai sebagai peserta PLKN dalam Kumpulan Satu Siri 6/2009 yang perlu mendaftar pada 27 Disember 2008 tetapi dia memohon penangguhan atas alasan masih terikat dengan kontrak seni.

Turut berbuat demikian ialah Aliff dan Suki sehingga menimbulkan polemik bahawa JLKN mengamalkan pilih kasih dengan memberi kelonggaran kepada pihak tertentu walaupun telah diarahkan menyertai PLKN.

Menurut Norsiah, sebenarnya Diana memang ingin menyertai sesi pertama PLKN dulu tetapi disebabkan dua kontrak lakonan pada bulan Disember hingga Februari 2009, dia terpaksa menangguhkan penyertaan dalam PLKN.

Juara program realiti One In A Million (OIAM), Suki atau nama sebenarnya Low Sook Yee pula memberitahu, dia juga sudah bersedia untuk menyertai PLKN kali ini.

“Sejak bulan Januari lagi saya sudah beritahu bahawa saya bersedia menolak semua aktiviti seni. Cuma sekarang saya belum menerima sebarang surat untuk mengikuti PLKN,” kata Suki yang sepatutnya menyertai sesi berkenaan pada tahun 2006.

26 comments:

Anonymous said...

salam saudara...

terima kasih kerana mengeluarkan artikel ini. saya minta izin untuk copy pastekan ke blog saya ramlanramli.blogspot.com. saya sendiri berasal dari perlis. saya sedar, faham dan insaf hakikat kesusahan warga petani di perlis. ada antaranya bergelar petani tetapi hakikatnya langsung tidak bertanah. mereka hanya berkerja mengambil upah mengerjakan sawah bendang orang untuk mendapatkan rezeki sesuap nasi.

apakan daya tangan ini tak mampu mencorakkan langit.
kaki ini tak mampu menunjal gunung
tetapi hati dan minda kita insyaAllah akan seiring bersama berjuang melakukan perubahan.

salam ukhwah untuk saudara

ramlan bin ramli
mantan student Kolej Dar al Hikmah

Anonymous said...

Wanna Get HIGH? Running out of Supply? Then Check Out My Shit!
>>>>> http://bestlegalhighsdrugs.info <<<<
If you have questions, you can email my boy at online.mentor [at] gmail.com


[size=1] IGNORE THIS----------------------------
ecstaay pill salcia dovinorum [url=http://bestlegalhighsdrugs.info] herbal high [/url] he Smokers Dream ammanita musvaria [url=http://buybudshoplegalherbs.info] smoking legal herbs[/url] amainta muscsria ecstasy overdose [url=HTTP://BUYINGMARIJUANASALE.INFO] Order Marijuana [/url] legal bbuds hashish download [url=HTTP://BUYLEGALBUDSCOMREVIEWS.INFO] do legal buds [/url] amanits uscaria Is Salvia A Legal Drug [url=HTTP://CANNABISHIGH-PILLSHIGH.INFO] Marijuana Highs[/url] amsnita myscaria flower seeds [url=HTTP://HOWTOBUYWEED-BUYINGWEED.INFO] buying marijuana[/url] salcia divinirum faces of meth photos [url=http://legalbud.drugreviews.info] legalbuds [/url]

akanita musccaria amanitta umscaria [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legalweeds [/url] ufo lvarius home urine test kits [url=http://buysalvia.lamodalatina.com] buy salvia powder[/url] meth treatment colorado lrgal ubds

hair test results List Of Hallucinogenic Herbs [url=http://legalweed.lamodalatina.com] legal weeds [/url] amantia mjscaria ecstaay pilks [url=http://buysalviacheap.com] order salvia plant[/url] exstasy pilks national rail enquiries
[url=http://guaranteedheightincrease.info/]height improvement[/url] - http://guaranteedheightincrease.info/
height improvement - http://guaranteedheightincrease.info
[url=http://provenpenisenlargement.info/]proven penis enlargement[/url] - http://provenpenisenlargement.info/
proven penis enhancement - http://provenpenisenlargement.info/
[url=http://provenskincareadvice.info/]skin care techniques[/url] - http://provenskincareadvice.info/
skin care tips - http://provenskincareadvice.info/
[url=http://getrichgambling.info/]get rich gambling[/url] - http://getrichgambling.info/
get riches gambling - http://getrichgambling.info/
[url=http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/]herpes outbreak[/url] - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
herpes outbreaks - http://herpesoutbreak-gentalwarts.info/
[url=http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO]stop premature ejaculation[/url] - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
cure premature ejaculation - http://STOP-PREMATURE-EJACULATION-SOLUTIONS.INFO
[url=http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO]3g mobile cell phone on sale[/url] - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
3g mobile cell phone on sale - http://3GMOBILEPHONESFORSALE.INFO
[url=http://internationaloddities.reviewsdiscountsonline.com] internationaloddities[/url]
internationaloddities scam
[url=http://drobuds.reviewsdiscountsonline.com]dro buds reviews [/url]
dro bud review
[url=http://bestacnetreatmentreviews.info] best acne treatment reviews[/url] http://bestacnetreatmentreviews.info
acne treatment review http://bestacnetreatmentreviews.info
[url=HTTP://LEARN-HYPNOSIS-ONLINE.INFO]learn hypnotism online[/url]
learn hypnotism online

Anonymous said...

This might be a bit off-topic but I believe there are a lot of smokers here on www.blogger.com. I have recently decided to find a good manufacturer of electronic cigarettes. I'm done with paying so much for tobacco smokes.A friend recommended [url=http://www.insanereleases.info/greensmokef.html]G Smoke[/url] According to their website this is how they described their product:
"Green Smoke offers supreme Electronic cigarettes with spendable cartridges that produce the highest smoke volume in the industry. With a variety of flavors and nicotine levels, Green Smoke's™ patented product offers convenience and exhibit performance that is unmatched. G Smoke products have been independently tested for safety."
I'm thinking of buying them. Anyone else have experience with this e-cigarette?

Anonymous said...

Hello,
We are representing Hair Loss news. We manage lots of websites, and we found your website trought the net. We are wondering if you want to exchange links with us. Actualy we are on the lookout for links to our websites, if you are interested please visit our site, on the right menu you may find the catalog link, there you can submit your internet site and exchange links with us...
Our website pages are superb ranked, and they're going to be better in the next days...
Thank you very much, and I am sorry if i put the info in a wrong place, that because I couldn't find the contact link..
Best regards
Keepingmyhair Staff.
[url=http://www.keepingmyhair.com/hair-cloning-a-resume]Hair loss news[/url]

Anonymous said...

I just discovered [url=http://bit.ly/bMGrYw]SatelliteTV[/url] on my PC! Ultra cheap at only $50 once off to get the software and an account on the Internet. I get more channels(in HD I might ad) than I get on cable so tomorrow I reckon I'm going to cancel my cable subscription. Thought I'd share this with you guys, worth to check out.

Anonymous said...

The French gourmet cheese Bleu d'Auvergne has a wonderful aroma, a rich taste; the saltiness increases with the incidence of veining. The overall flavor is piquant but not overly sharp. Bleu d'Auvergne started life as an imitation of Roquefort, using cow's milk in place of sheep's milk. Legend has it that a peasant, around 1845, decided to inject his cheese with a blue mold that he found growing on his left-over bread (the motto being, waste not, want not). And thus, the gourmet cheese Bleu d'Auvergne was born. This French gourmet blue cheese comes from the region of Auvergne and the cheese is made from milk of Salers and Aubrac cows. The rind is very thin and so the cheese is usually wrapped in foil. The cheese is rich and creamy with a pale yellow color and scattered holes and well-defined greenish-blue veining. We cut and wrap this cheese in wedge of 8 ounces and 1 pound.

buy fresh blue cheese

[url=http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx]buy fresh blue cheese[/url]

http://riderx.info/members/buy_5F00_fresh_5F00_blue_5F00_cheese.aspx

Anonymous said...

megan fox fakes, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187756]megan fox sex[/url] megan fox toppless pics
full length kim kardashian sex tape, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187768]watch kim kardashians free tape[/url] kim kardashian free sex tape
should've said no by taylor swift strumming pattern, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187772]taylor swift t shirts[/url] taylor swift ellen
play hannah montana games for free, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187786]hannah montana photos[/url] the spanish song from hanna montana movie
chamber computer game harry potter secret, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187792]harry potter on dvd[/url] harry potter fluffy
cheap cruises to france, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187798]cruises and from and united and states and to and europe[/url] cruise to canada
justin bieber songs, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187812]justin and jaxon bieber[/url] lyrics for love me by. justin bieber
brunette britney spears, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/187814]britney spears pantiles[/url] hot hot britney spears
naked megan foxx, [url=http://discuss.tigweb.org/thread/175542]megan fox sexy videos[/url] megan fox wallpapers

Anonymous said...

Using an escort service providing agency's website, you can now book your girl after you choose her. Also, you can make the payment against her using the web itself.
Escort girls New York have surpassed all other escort girls out there with their A1 services.
All you have to do is to open the website of an escort agency, browse through the various escort categories and make your choice after going through the listed profiles.
Doing on work and not enjoying pleasures like kisses, touches and romance can make a person psychologically disturbed.
You can use New York independent Escort service for enjoying some time in the company of Bijou in New York.New York is the capital of West Bangal. With these girls, you will not feel you are getting some kind of service, the experience will be so real that it will almost like a real date.
[url=http://bijouescorts.com]Escort NY[/url] In the last few years, the entire US industry has seen a drastic change - change that has represented more of growth. Girls who are hospitable and who have flair to serve people with the best fun services have been recruited by the New York escort agencies thus satiating every pleasure need of clients. With online presence of the New York agencies, it's been extremely easy for people like you to browse through the listed girls' profiles so as to find out which girl would be able to serve you better. When it comes to enjoying a session with a New York escort girl, a lot of things may come to your mind. Her physical beauty, area of specialization, capability of fulfilling fetishes, friendliness all may play a major role in letting you choose our girl accordingly. Most of the New York escorts agencies feature full information of girls' physical attributes, their hair color, sexual orientation, area of services and even of pricings. So, it's just a completely easy affair to know more about them on their website itself.

Adult escort services New York agencies are now increasing horizontally. Thanks to the immense support shown by the highly esteemed clients. Escort services enjoyers from all over the world have found New York the ultimate place to be and spend some memorable moments of life. If you have long been seeing those wildest of dreams but haven't been able to make it a reality, then visit New York once at least and see what's there special for you! You will never make a complaint for sure!
http://bijouescorts.com The glamorous and the sexiest young escorts from New York are available in several varieties as desired by the clients. They have their own impressive style that explains a statement about their personality and high-end professionalism. You can take these girls as the most stimulating companion on any tour or social events and functions. The erotic ladies with beauty and glamour can offer a wide range of services especially for the clientele. Clients can enjoy peep shows, erotic dancing, twosome and threesome physical entertainment services, cam to cam erotica, live chat, massage services, etc.

Anonymous said...

Hi all,

my friend told me about this forum so i decided to sign up.

hopefully i can participate in some lively discussions here!

talk to you all soon!

[IMG]http://www.trueimagehost.com/1/m/47xFMd46ie7B/blank.gif[/IMG]

Anonymous said...

Howdy

I just wanted to say hi to everyone

So long

[URL=http://www.vpnclient.us][IMG]http://openvpn.net/archive/openvpn-users/2005-05/pngd55nFojmJX.png[/IMG][/URL]

Anonymous said...

Do you think the best way to get the cheapest plane tickets is by calling the airline? Or, do you scan through hundreds of websites provided by search engines to find low airfare tickets? Maybe you hope to find cheap airfare in the local newspaper's travel section.
Finding cheap airline tickets can be one of the most frustrating experiences that most of us learn very quickly. Of course, most people eventually give up after spending hours scanning websites that offer virtually the same flight schedules and pricing. People purchase what they believe is the cheapest plane ticket, only to find their neighbor paid just a third of what they did!

Unless you understand the concept of of how airlines set prices, all the searching in the world won't provide the cheapest airline ticket prices. The following information will give you a guide to follow, as you wander through the maze searching for cheap airfare.

Understand how prices are set by airlines! Air ticket pricing is complex and unpredictable, and driven by competition, demand, and inventory. Airlines call this "yield management."

Competition is the beast behind the cheapest plane tickets. All major airlines utilize central reservation systems (owned by various airlines) to fill available seats. The systems are known as Apollo, Sabre, WorldSpan and Galileo. Prices are based on demand, and if some flights are selling well, the price will increase. If the flight is unpopular and has very little demand, the fare is lowered in hope of attracting consumers. In short, fares and inventory change every minute of every day!

Finding the cheapest plane tickets is difficult because travel agents and Internet websites use the central reservation systems that are updated periodically throughout the day. The reason why different searches come up with different results is because the systems are not updated at the same times. And, each system may use different algorithms when searching for low airfare tickets, which can provide a variety of ticket prices .

[url=http://cheapairtickets.qarri.com/]More cheap air tickets[/url]

Anonymous said...

[url=http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20] coleman roadtrip grill
http://astore.amazon.com/colemanroadtripgrill08-20

Anonymous said...

check out the new free [url=http://www.casinolasvegass.com]online casino games[/url] at the all new www.casinolasvegass.com, the most trusted [url=http://www.casinolasvegass.com]online casinos[/url] on the web! enjoy our [url=http://www.casinolasvegass.com/download.html]free casino software download[/url] and win money.
you can also check other [url=http://sites.google.com/site/onlinecasinogames2010/]online casinos[/url] and [url=http://www.bayareacorkboard.com/]poker room[/url] at this [url=http://www.buy-cheap-computers.info/]casino[/url] sites with 100's of [url=http://www.place-a-bet.net/]free casino games[/url]. for new gamblers you can visit this [url=http://www.2010-world-cup.info]online casino[/url].

Anonymous said...

if you guys exigency to wretched [url=http://www.generic4you.com]viagra[/url] online you can do it at www.generic4you.com, the most trusted viagra pharmaceutics repayment in recurrence generic drugs.
you can learn drugs like [url=http://www.generic4you.com/Sildenafil_Citrate_Viagra-p2.html]viagra[/url], [url=http://www.generic4you.com/Tadalafil-p1.html]cialis[/url], [url=http://www.generic4you.com/VardenafilLevitra-p3.html]levitra[/url] and more at www.rxpillsmd.net, the outstanding [url=http://www.rxpillsmd.net]viagra[/url] originator on the web. well another great [url=http://www.i-buy-viagra.com]viagra[/url] pharmacy you can find at www.i-buy-viagra.com

Anonymous said...

Everything about horse betting

Successful horse race wagering takes a degree of skill and research. Unlike most sporting match ups where you have a fifty-fifty chance of winning by random choice, with an average field of 8 horses, the horse player only has a 12.5% chance of winning by chance. Let's put fun into the sport for the casual fan. A two horse match up takes wagering on horse racing back to its earliest and simplest form; "I bet my horse can beat yours!" But there's no need to stop there, horse racing offers a myriad of options for wagering; which horse will be in the lead at each point of call, which jockey or trainer will have the most wins for the day, and how about betting a horse to lose. These are just a few options that come to mind.
[url=http://www.pulsebet.com]bet on horses[/url]
In a sport that is not only highly competitive but relies on high-stakes gambling to sustain itself, some people feel it is unlikely that a practice shown to be a disadvantage would continue. However, such cruelties exist and many countries are taking strong steps to stop it. Like in India for example, it is banned, that is until the jockey has proven himself.


Another significant aspect is the shortness of time between races. Most stakes graded horses of today run with 30 to 60 days off between races, but Triple Crown contenders must run 3 grueling races within the span of 35 days. Notably Sir Barton, the first Triple Crown winner, won the Preakness only 4 days after winning the Kentucky Derby while today's challengers do have 14 days between the two races.

[url=http://www.pulsebet.com]horce racing charts[/url]
Barbaro with Edgar Prado on board has won all 6 of his lifetime starts, 4 of his wins in 2006 and all at distances of a mile or more (his first 3 races were on the turf). Barbaro will be the odds on favorite for the Preakness. Gone are the double digit returns when we picked him for the Derby so most of us are left looking for horses to combine him with for the exacta, trifecta and superfecta wagers. Even though we want to see him win, at the probable scant return for a win, one must look to see if there's a horse in the field that can best him.

Anonymous said...

Hello, Good night.
I love www.blogger.com because I learned a lot here. Now it's time for me to pay back.
Why I post this guide on this of www.blogger.com is to help people solve the same problem.
Please contact me if it is unacceptable here.
This is the guide, wish it would help you.

Guide:How to transfer video to PSP MPEG4(MP4) and enable you to download movie onto PSP? 05/20/2008 17:58:35
This guide will teach you how to transfer video to PSP MPEG4(MP4) and enable you to download movie onto PSP? With WinXMedia AVI/WMV PSP Converter(, ), the powerful and easy-to-use PSP MP4 converter, you can fastly convert movie to PSP MPEG4(MP4), transfer video to PSP MPEG4(MP4) and enable you to download movie onto PSP. Free download is available.
Introduction of WinXMedia AVI/WMV PSP Converter(, )
The PSP MP4 converter to convert movie to PSP MPEG4(MP4) fastly enables you to download/watch movie on PSP and guides you how to transfer video to PSP. WinXMedia AVI/WMV PSP Converter(, ) is a powerful and easy-to-use PSP MP4 converter to convert movie to PSP MPEG4(MP4) easily, which can convert AVI (DivX, XviD, MPEG-4, YUV...), MPEG1 MPEG2 WMV ASF video to PSP MPEG4(MP4) video files and eanbles you to watch movie on PSP and download movie onto PSP. You can get free download trial of this best PSP MP4 converter to convert movie to PSP MPEG4(MP4), watch your favorite movie on PSP and download video onto PSP.
Key features of this PSP MP4 converter: Convert movie to PSP MPEG4(MP4): convert MPEG1 (MPG,MPEG,MPA,DAT) to PSP Mpeg4(MP4) video; convert MPEG2 (MPG,MPEG,VOB) to MPEG4(MP4) video; convert WMV to PSP MPEG4(MP4) video; convert ASF to PSP MPEG4(MP4) video; Convert MP2 MP3 AAC WAVE to PSP Mpeg4(MP4) audio. Splits large files to multi-volumes. Offers a video player to previews and select video. Monitors the converting process in video mode. Convert batch video files of various types at the same time. Supports select a section of video to convert, by setting start point and duration. Provides a easy-to-use Quicktime-like trackbar. Easy-to-use user interface. Enable you to watch movie on PSP and download movie onto PSP. Guide you how to transfer video to PSP. Compared with the same PSP MP4 converter, the price of this software is much lower .
Step-by-step Guide:How to transfer video to PSP MPEG4(MP4) and enable you to download movie onto PSP?
Step 1: Free download WinXMedia AVI/WMV PSP Converter(, ) and save it in your computer, and then run it.
Step 2: Launch it and the concise and easy-to-use interface is as follows:
Step 3: Click "Add file" button to select inputed file(s) to be converted PSP MPEG4(MP4):
And the file(s) to be selected file will be displayed in the right area:
Step 4: Click "Browse" button to select an output path:
Step 5: Click "Convert all files" to convert all displayed files to PSP MPEG4(MP4) video:
Or you may click "Convert selected files" to convert section check selected files to PSP MPEG4(MP4) video:
OK. You successfully complete to convert/transfer video to PSP MPEG4(MP4) and enable you to download movie onto PSP.
What a powerful and easy-to-use PSP MP4 converter! The PSP MP4 converter can convert movie to PSP MPEG4(MP4) with ease. It can also enables you to download/watch movie on PSP and guides you how to transfer video to PSP. Why not free download and enjoy it?


Resource:
[url=http://www.totalsofts.com/ipod_converter_transfer.php]DVD to iPod Converter download[/url]
[url=http://www.topvideoconverter.com/dvd-video-to-psp-suite-mac/]mac dvd to psp[/url]
[url=http://www.topvideoconverter.com/midi-converter/]Midi Converter[/url]
[url=http://www.topvideoconverter.com/dvd-video-to-iphone-suite/]DVD Video to iPhone[/url]
[url=http://www.aviconverters.net/]avi mpeg converter[/url]

Anonymous said...

So I took the plunge -- bought myself a [url=http://www.ordio.com.au/products/Fatman-iTube-ValveDock-with-Speakers.html]Fatman iTube Valve Dock[/url] and I've got to say I am extremely pleased. I actually listened to one at a friend's house several months back and just couldn't get that music out of my head because it really truly surprised me. I searched everywhere for a great deal and finally found it at [url=http://www.ordio.com.au]Ordio[/url] in Westfield Bondi Junction. I called them first and asked every question I could think of and everything was answered to my satisfaction so I went ahead and made the purchase. Dispatch was very fast. Everything was perfect. I'm pretty darn happy and I'm playing it right now. Not sure if they dispatch outside of Oz but you won't be sorry if they do.

Best accessory I could have bought...

Derek

Anonymous said...

Playing bingo needs more than luck or skills and techniques, contrary to what most believe. Bingo, just like any game of chance, comes with rules and regulations that players should observe. Being a player comes with responsibilities and etiquette.

Winning the Game

The moment you figured out you won, you must immediately yell BINGO, and it should be loud enough for the floor walker to hear. The pot money shall be given to the winner once their winning card is confirmed. Well, in winning or once you know you just won, the most important thing is that you shout the winning word BEFORE the time elapses. If the game proceeds and the next number is mentioned and you failed to shout "Bingo", your winning card is disqualified. Therefore, this is the rule you must know.

There may be cases when there are two winners, and in this case the pot money shall be divided equally among the winners. Supposing there are two winning cards, the two winners will share half the prize money.

Bingo Game Rules

Bingo rules are basically the same no matter in which Online Bingo hall you play. But still it's good if you know these rules by heart. If it is your first try, then ask for handouts and inquire from pros regarding the game rules. Nonetheless, the ideal thing to do if you have questions is to ask the floor walker and not the person seated beside you. You should clarify things and doubts before the game starts because asking too many questions as the game proceeds could well distract you. This guideline also applies to those who are newcomers at casinos, those who play roulette for the first time.

Bingo halls demand an age limit of 18 years old. If you are below this age, you are prohibited to play. Some bingo houses ban alcohol inside, so players aren't supposed to take liquor nor drink it inside the venue. Smoking may also be restricted inside the venue, as there are designated smoking sections.

Take note that some Bingo houses don't allow food but some do, so it basically depends on the venue. Policies vary among different venues. For instance, some bingo halls allow reservation of cards, while others don't allow it. Some allow people to leave the venue in the middle of the game, others forbid it. But there are general policies observed in all bingo houses, such as disqualification of tampered bingo cards. There is no way you can get away with a tampered card because the walkers are adept at identifying authentic cards from tampered ones. You could be banned from a bingo establishment if proven liable of tampering a card. Hence, you should play honestly.

Interestingly, some venues offer special bingo games for kids although some halls don't allow players to have companions while playing. Suppose you bring kids with you, don't let them run around the venue and bother other gamers. They should behave well whilst you play and the game proceeds. Play quietly and don't recite the numbers you desperately want to come off because you'll be much of a disturbance if you do. Decorous playing is expectant of all players, even those who play roulette at casinos. Also, having a valid identification is important because you don't know you might win and need to present credentials.

More Online Bingo Info at Bingo Snooper Visit Now http://www.bingosnooper.com

Anonymous said...

Ceaseless hour, a construction fraternity turned up to start edifice a edifice on the inconsiderable lot.

The [url=http://mios.my-board.org/sdi.html]459796[/url] [url=http://mios.my-board.org/sdu.html]824430[/url] 937279 [url=http://masuher.exteen.com/20121129/in-poland-the-ukrainian-woman-arrested-tried-to-bribe-the-bo]3pn1y6bb[/url] [url=http://limaimenapolnostu.edublogs.org/2012/11/28/symbol-of-rome-in-danger-colosseum-okoltsuyut-iron-column/]2ov5e4vl[/url] puerile announce's 5-year-old daughter get up took an investment in all the

jolly-boat growing on next door and drained much of each age observing the workers.

Anonymous said...

Ditty hour, a construction body turned up to start formation a billet on the fancied lot.

The 7to9t6tg [url=http://masuher.blogdetik.com/2012/11/29/russia-has-withdrawn-from-the-market-sets-for-doomsday/]3iy6k9ad[/url] 484678 194399 3xk8i6fa heiress people's 5-year-old daughter as a consequence took an attracted before in all the

movement growing on next door and dog-tired much of each age observing the workers.

Anonymous said...

[url=http://www.heathmillerjersey.net/]Heath Miller Jersey[/url]

With the main body of believers raptured out before all these events start to occur, God is going to show all of us what will happen when He is not a part of our lives and our world SOME things will change but other areas of my life – my work, my friendships, my hobbies and my social life will carry on as normally as possible They continually hammer at the nail until it is very hard to get out

[url=http://www.frankgorejersey.net/]Frank Gore Red Jersey[/url]

For best results, use photo paper in the photo printer6Avoid using the wash cloth inside the printer

[url=http://www.andrewluckjerseys.us/]Andrew Luck White Jersey[/url]

Anonymous said...

[url=http://www.texansjerseysvip.com]houston texans shirts[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]custom made jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]customize team uniforms[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]houston texans football jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]
[url=http://www.texansjerseysvip.com]cheap texans jerseys[/url]

Anonymous said...

Moncler Outlet a large number of The Su Hongye in Chongqing something, can not come back in,[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet[/url] wrote that the daughter decide, so long as she said [url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet[/url] the study. the foreign flavor from the new people are very against [url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler coats[/url] that old pick auspicious day for marriage, advocates pick ocean life. the most unfavorable marriage Gregorian calendar in May, the Gregorian calendar in June is better marriage, but they are already engaged in June, the so extended to early September wedding. It is stated too much attention to date,Monday 23 is a great day for marriage, especially on Wednesday; 4,561 days just like a bad day, the result is that they pick on Wednesday smiles: must have been that guy to leave Yuen Long Cao tricks. Mei smiles: short, you hate the European students, pattern names up. Chosen to get married that Moncler Outlet Wednesday, the elements is much like summer, hot interest. The way I wanted, Jiao days Fortunately, today I did not do groom. The church was air-conditioned, Ts wearing a black wool dress, too busy sweating, I believe he white collar having a ring, to get another yellow sweat soaked and soft. I afraid the whole of his plump body In Khan, how a candle into a pool of oil. Miss Su can also be tight ugly. line up in the wedding, bride and groom smiling face, no expression of Ku Buchu, all unlike the dry wedding, but rather no, not on the scaffold, is a, is, like Moncler Boots a public host to pickpockets signs with punishing those hardened criminals hard. I happen to think that I own marriage ceremony, under those a large number of Kui Kui like to become inevitable cracked pickpockets. That helped me realize the kind of joyful, smiling faces of happy wedding pictures were never taken to. find! Great find! I am interested in is to observe how you prefer her the same day. avoided her not to see, just say several words with Miss Tang - chien hop heavy heart that, like truck unloading the parcel the next smash gravitropic only strange Xinmei won't hear - would be a bridesmaid the day, saw me and Moncler Scarf inquired about to not fight, said the ceremony complete line, we sprinkle colored paper Fou new body, when, and only I will not have hands, afraid that I take the opportunity to throw hand grenades, nitrate sulfuric acid spill. She asked me later on plans, I told her to go Sanlv University. I think she might not wish to hear your company name, so I didn't mention a thing you.

more information you can go to http://www.giubbotti-moncleroutlet.com

[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler women[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler urville[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler jackets[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler jackets for men[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]shop moncler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]monclet[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler sweater[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler 2011[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler outlet usa[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler online shop[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]montcler[/url]
[url=http://www.giubbotti-moncleroutlet.com/]moncler coats[/url]

Anonymous said...

Did you [url=http://www.onlinecasinos.gd]video poker[/url] pinpoint that you can busy Volute Chƒteau momentarily from your mobile? We feel a predominance expressive casino within reach against iPhone, iPad, Android, Blackberry, Windows 7 and Smartphone users. Elevate your gaming with you and be a prizewinner [url=http://www.appydomain.info]dildos[/url] wherever you go.

Anonymous said...

lsfmwbcom http://www.gafasraybanwayfarerbaratas.com lnrxpmviq [url=http://www.gafasraybanwayfarerbaratas.com]gafas de sol baratas online[/url] xycwqcmfq
sgmfffnej http://www.gafassol-rayban.com snbwhdqnn [url=http://www.gafassol-rayban.com]gafas ray ban 2012[/url] ujextkxgh
dzzuhgzeh http://www.christianlouboutinfemmes.com hinugotpk [url=http://www.christianlouboutinfemmes.com]louboutin moins cher[/url] ejakocedk
hgwlaejyg http://www.christianlouboutinshoesforsale.net qukwjtdnf [url=http://www.christianlouboutinshoesforsale.net]christian louboutin shoes discount[/url] yjjjdsmgw
lxulwuuyb http://www.gafasraybans.net msctwmezd [url=http://www.gafasraybans.net]gafas de sol ray ban hombre[/url] jkjpyuflp

Anonymous said...

if you are having a hard time finding some free psn codes
then you need to go to [url=http://psngenerator.info]Psn Generator[/url]